Usein taloprojektin suunnittelu aloitetaan sisustusblogeja ja Instagramin kuvia selaillen ja tutkien. Tutkimusmatkan saaliina onkin usein lista hyvistä ideoista ja vinkeistä, joita omassa talossa haluaisi sitten olevan. Rakennuspalvelu T&T:n slogan ei syyttä olekaan – Taloja toiveista. Otamme asiakkaidemme toiveet huomioon taloja suunnitellessa ja rakennamme koteja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Sisustusmateriaalivalinnat mietityttävät asiakkaitamme. Koska sisustus- ja kalustevalinnat tehdään ja miten osaan valita oikeanlaiset värit. Oman makumaailma voi rakentua kerättyjen vinkkien ja ideoiden varaan. Asiasta ei kannata ottaa kuitenkaan liian suuria paineita, eikä varsinkaan menettää yöunia sen vuoksi. Olemme rakentaneet palvelukonseptin, jossa asiakkailla on helppo tehdä omat valinnat.

Sisustus on sellainen asia, jossa jokaisella on oma makunsa tyylin ja värien suhteen. Lähtökohdaksi voi ottaa vaikka oman elämäntilanteen. Kannattaa miettiä rakentaako itselleen loppuelämäksi kotia. Tällöin voi suunnitella rohkeasti ja pysyvästi oman tyylin mukaan. Nuoremmalla ihmisellä voi tulla kodin ja seutukunnan vaihto vastaan esimerkiksi työpaikan vaihtumisen takia, jolloin oman talon jälleenmyynti voi tulla ajankohtaiseksi. Sen vuoksi esimerkiksi maalatut seinät ovat turvallinen ratkaisu. Ja sen vuoksi kannattaa kuunnella sisustussuunnittelijan vinkkejä yleisistä kestävistä trendeistä.

Sisustusvalintoja tehdessä keskeisintä ovat pintamateriaalit ja värit. Nämä voidaan jakaa kuiviin tiloihin ja kosteisiin tiloihin. Kuivissa tiloissa on maalatut seinät ja laminaatti-, vinyyli- tai parkettilattiat. Kosteat tilat on vesieristetty ja niissä on laatat sekä lattiassa että seinissä. Välimallin tiloja, jos niin voi sanoa, ovat esimerkiksi eteinen, jossa on maalatut seinät ja laattalattia.

Tasoitetut ja maalatut seinät ovat tyylikkäät ja sen lisäksi helppohuoltoiset. Varsinkin pienten lasten kanssa saattaa lelut ja leikkiautot kolahdella seiniin. Väliseinissä käytetyt erikoiskovat kipsilevyt ovat tämän vuoksi varsin perusteltu ratkaisu. Pikku kolhut on helppo tasoittaa ajan kuluessa rautakaupasta saatavalla valmiilla hienotasoitteella, jonka päälle voi itsekin tehdä paikkamaalauksen. Ja myöhempien mahdollisten seiniin tehtyjen salaisten kirjoitusharjoittelujen tuotokset voi pyyhkiä kostealla liinalla. Samalla tavalla mahdolliset smoothie tms. keittiöroiskeet on helppo puhdistaa itse.

Jokainen talon ostaja saa kaupan päälle ilmaisen sisustussuunnittelun. Seinien ja lattioiden värit muodostavat kokonaisuuden ja sen muodostumiseen on ammattitaitoisesta suunnittelijasta iso apu. Värien lisäksi käytettävyyden tulee olla kunnossa. Tyylikkäät, laadukkaat ja helppohuoltoiset seinä- ja lattialaatat sekä kuivien tilojen lattiamateriaalit auttavat normaalin arjen sujumista ja luovat omasta kodista viihtyisän.

Kiinteät kalusteratkaisuihin on tarjolla monenlaisia hienouksia ja mitä erilaisempia toiminnallisia ihmeitä. Arkijärki on hyvä pitää mukana suunnittelussa. Olemme suunnitelleet yhdessä Puustellin kalustesuunnittelijan kanssa valmiin kalusteratkaisun koteihin. Perheen nykyiset ja tulevat yksilölliset tarpeet on mahdollista huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Tulevia tarpeita voivat olla esimerkiksi omat tai kasvavien lasten harrastukset. Esimerkiksi lenkki- ja urheiluvaatteille voi varata riittävästi kuivatustilaa kodinhoitohuoneen ulko-oven vierestä. Kaikki kodin kalusteratkaisut voi halutessaan käydä läpi kalustetoimittajan kanssa. Ja omien mielihalujen toteuttaminen esimerkiksi erillisen aamiaiskaapin muodossa on mahdollista.

Kuten alussa kirjoitin, Rakennuspalvelu T&T:n slogan ei syyttä olekaan – Taloja toiveista.

Rakennamme koteja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää palveluistamme ältä.

 

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003719633641
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy 19633641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

14 + 13 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.
Share This