Palvelut

Teemme koteja yhdessä asiakkaidemme kanssa

Asiakkaillamme on käytössään koko projektin ajan yksi yhteyshenkilö.

 

Olemme rakentaneet Oulun seudulla jo 18 vuoden ajan ympäristöystävällisiä ja ekologisia puurakenteisia pientaloja asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemme kehittäneet rakentamiseen, yhdessä asiakkaidemme kanssa, riskittömän, yhden sopimuksen kokonaispalvelun.

Yhdellä sopimuksella otamme pääurakoitsijana kokonaisvastuun kotinne rakentamisesta, ja teillä on koko projektin ajan yksi yhteyshenkilö, jonka kanssa voitte asioida kotinne rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Autamme asiakkaitamme myös tonttihankinnassa, rahoitusasioissa sekä oman asunnon myyntiasioissa. Rakennustapamme on helppo ja vaivaton ratkaisu silloin, kun talon rakennusprojektin sijaan haluatte käyttää aikaa teille tärkeisiin asioihin kuten perheelle, työlle ja harrastuksille.

Olipa kyseessä omakotitalon tai asunto-osakeyhtiön erillistalon hankinta, lupaamme: ”Teemme koteja yhdessä asiakkaidemme kanssa!”

Omakotitalot asiakkaan tontille

Oman kodin suunnittelu kannattaa tehdä ammattilaisten kanssa

Mikäli teillä on jo olemassa tontti. Ja haluatte toteuttaa talon rakennuttamisen helpommalla tavalla, ottakaa yhteyttä meihin jo varhaisessa haaveiluvaiheessa. Kartoitamme yhdessä teidän tarpeisiinne, budjettiinne ja tontin kaavamääräyksiin sopivan ratkaisun. Näin saatte parhaan höydyn osaamisestamme!

Olemme toteuttaneet asiakkaiden kanssa noin 150 kotia kokonaishankkeena suunnittelusta alkaen. Valitsemalla meidät kumppaniksenne saatte käyttöönne kokemuksemme ja näkemyksemme perustalojen toiminnallisuudesta. Kerromme mielellämme oman näkemyksemme mikä kodissa toimii ja mikä ei toimi. Huomioitavia asioita ovat esimerkiksi harrastusvälineiden säilytys, lemmikit, toimivat kodinhoitotilat, käytännöllinen ja mukava keittiö, tunnelmallinen kylpyhuone, energiataloudellinen talotekniikka, toiminnallinen piha ja auton sekä tarvikkeiden säilytys. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä, samalla varmistatte arjen sujuvuuden perheenne tulevassa kodissa.

Yksi yhteyshenkilö koko projektin ajan

Varsinainen rakennuttamisprosessi on kanssamme vaivaton. Meillä on käytössänne yksi yhteyshenkilö koko prosessin läpi. Olemme sopivan kokoinen kumppani, et joudu pallottelupyörään, jossa yhteyshenkilösi vaihtuu rakentamisen eri vaiheissa. Yhteyshenkilöltämme saa aina kysyä rohkeasti mitä tahansa rakentamiseen ja kotiin liittyvää, hän auttaa asiakkaiden projektin onnistuneeseen lopputulokseen, toiveiden taloon. Yhteyshenkilömme kertoo teille myös riittävän ajoissa missä vaiheessa tehdään muun muassa omannäköiset sisustus- ja kalustevalinnat.

Talo valmiiksi yhdellä sopimuksella haluttuun valmiuteen

Omalle tontille rakennuttaessa asiakas saa kodin yhdellä sopimuksella haluamaansa valmiuteen. Sopimus kanssamme kattaa kaikki työt rakennuspiirustuksista alkaen aina muuttovalmiiseen taloon. Emme myy vain talopakettia tai muuttovalmistaloa, vaan palveluumme kuuluu aina toimituksemme osalta huolintapalvelu. Et vastaanota talotoimitukseen kuuluvia tavaralähetyksiä viikonloppuisin, vaan me huolehdimme tavaroiden optimaalisesta logistiikasta.

Meillä on töissä omat projektin alusta loppuun itseohjautuvat ja ammattiylpeät suomalaiset työmiehet. Tällä takaamme tasalaatuisuuden rakennuskohteissamme ja hyvän vuorovaikutuksen projektin aikana. Käyttämämme tavarantoimittajat ja aliurakoitsijat ovat tunnettuja ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme. Aliurakkana teetämme mm. maatyöt, perustukset, lvis-työt, kalusteasennukset ja kattoturvatuotteiden asennukset.

Myös autotalli tai autokatos- ja varastorakennus on mahdollista ostaa samaan pakettiin. Joillakin asiakkaillamme on ollut halu ja valmius rakentaa autotalli tai varasto- ja autokatosrakennus valmiiksi runkopystytys toimituksemme jälkeen. Se on mahdollista kanssamme.

Teemme rajallisen määrän omakotitaloja asiakkaiden tontille, varaa siis oma aloitusajankohtasi myyjältämme riittävän ajoissa ja varmista vaivaton talon rakennuttamisprosessi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista onnistunut oman talon rakennusprojekti!

Omakotitalot T&T:n tontille

Yhden Sopimuksen Kokonaispalvelu

Rakennuspalvelu T&T Oy:n yhden sopimuksen kokonaispalvelu on ehdottomasti turvallisin valinta teille, jotka haluatte ostaa oman uuden talon ja kuitenkin vaikuttaa sisustus- ja kalustusvalintoihin halutessanne.

Rakennustapamme on helppo ja vaivaton ratkaisu silloin, kun rakentamisen sijaan haluatte käyttää aikanne perheelle, työlle ja harrastuksille. Olemme tehneet myytävissä kohteissamme jo tonttisuunnittelun, joten te säästätte kallista aikaanne ja pääsette nopeammin asumaan uuteen kotiinne.

Yhdellä sopimuksella otamme pääurakoitsijana kokonaisvastuun kotinne rakentamisesta, ja teillä on koko projektin ajan yksi yhteyshenkilö, jonka kanssa voitte asioida kotinne rakentamiseen liittyvissä asioissa. Teidän ei tarvitse osata rakennusprojektin hallintaa, riittää kun luotatte meihin. Me kyllä kerromme, milloin omannäköisenne sisutus- ja kalustevalinnat ovat ajankohtaisia.

Teemme koteja yhdessä asiakkaidemme kanssa!

Sopimus kanssamme kattaa kaikki työt rakennuspiirustuksista alkaen aina talon muuttosiivoukseen asti. Käyttämämme tavarantoimittajat ja aliurakoitsijat ovat tunnettuja ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme. Aliurakkana teetämme mm. maatyöt, perustukset, lvis-työt, kalusteasennukset ja kattoturvatuotteiden asennukset. Nämä kaikki ja rakennustarvikkeiden vastaanotot ja muut huolintatyöt kuuluvat luonnollisesti sopimukseemme.

Me myymme myös autotallin tai autokatos- ja varastorakennuksen teille, niin halutessanne. Talousrakennuksen rakentaminen on kokonaistaloudellisesti edullisempaa, jos se rakennetaan talon kanssa samaan aikaan. Rakennukseen voi tehdä erillisen työhuoneen pienyrittäjälle. Tai tallissa voi treenata omalla kuntosalilla tai toteuttaa muuten itseään puhdetöiden parissa. Mikäli katsotte, että rakentaminen olisi budjetin vuoksi järkevää myöhemmin, voimme hakea talousrakennukselle kuitenkin rakennusluvan valmiiksi yhtä aikaa talon luvan kanssa. Näin säästyy myöhemmältä naapurien kuulemiselta ja luvanhakuaika säästyy muuhun työhön.

Yhden palvelun kokonaispalvelussa valitsette vain tontin tai rakennuspaikan, ja me hoidamme koko projektin teidän puolestanne. Meidän mottomme onkin: ”Sen minkä teemme, teemme hyvin!”.

Tutustu tästä myytäviin kohteisiimme tai soita heti, niin sovitaan yhteinen tapaaminen taloasioissa!

Erillistalot

Onko teillä haaveissa uusi asunto-osakeyhtiömuotoinen erillistalo Oulun seudulla?

Rakennamme myytäviä erillistaloja Oulun seudulla hyville paikoille. Erillistalo tarkoittaa erillistä taloa asunto-osakeyhtiössä, joka on rakennettu useiden talojen kanssa isommalle yhteiselle tontille. Jokaisen talon asukkaalla on oma rauha omassa kodissaan. Lisäksi tällainen asumismuoto tarjoaa asuntoyhtiön tuoman vapauden, koska asuntoyhtiö hoitaa kiinteällä tasasummaisella yhtiövastikemaksulla muun muassa tontin huolinnan ja jätemaksut. Tämä mahdollistaa omannäköisen ja vapaamman elämän niin nuoremmalle kuin varttuneemmallekin asukkaalle.

Kenelle erillistalo sopii?

Erillistalo sopii teille, jotka arvostatte omaa kotia ja toimivaa arkea. Voitte hankkia uuden, perheenne tilanteeseen sopivan asunnon ilman rakennusprojektin huolia. Rakennuspalvelu T&T Oy:n pitkä kokemus ammattirakentajana takaa laadukkaan lopputuloksen. Saatte uudesta kodistanne omannäköisen, voitte valita ammattilaisen ohjaamana sisustus- ja kalustevalinnat. Näitä valintoja ovat muun muassa seinien ja lattioiden värit, saunan sisustus sekä keittiökalusteovet, työtasot ja vetimet. Teemme laadukkaita koteja asiakkaidemme kanssa. Haluamme, että voitte elää oman näköistä elämää meidän rakentamassa talossa. Erillistalon ostaminen on turvallista. Laadukas toteutus ja hyvä sijainti takaavat sen, että kodin arvo säilyy.

Työn tai elämäntilanteen muuttuessa saattaa tulla tarve muuttaa lähemmäksi Oulua ja ympäristökuntia. Nykyinen koti tuntuu rakkaalta ja siihen liittyy monia muistoja. Pihatöihin ei tahdo löytyä aikaa ja monet asiat ovat niiden esteenä. Erillistalon ostaminen on vaivatonta. Saatte uuden valmiin kodin, johon vieraidenkin on helppo tulla kyläilemään. Rakennuspalvelu T&T Oy:n erillistaloissa pihojen lumityöt ja muut kodin huolintatyöt on tehty helpoksi. Ajoittainen työ- tai vapaa-ajan matkustaminen on huoletonta, koska koti on osa turvallista omaa yhteisöä. Monissa rakentamissamme erillistalokohteissa on mahdollisuus kahden auton katokselle, jossa on tilaa myös vaikkapa asuntoautolle.

Erillistalon ostaminen Rakennuspalvelu T&T Oy:ltä on monesta syystä järkevää ja turvallista.

  • Me myymme aina uusia kohteita, joissa on useimmiten tarjolla kahdella tai useammalla vaihtoehtoisella pohjaratkaisulla olevia erillistaloja.
  • Myytävät erillistalokohteemme ovat olleet suosittuja ja haluttuja asuntoyhtiön vaivattomuuden vuoksi. Erillistalot ovat muutenkin yhä suositumpi uuden talon omistamismuoto.
  • Olemme tunnettuja korkeasta ja tasaisesta laadusta sekä ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Tyytyväiset työntekijämme rakentavat talot huolella. Tämän vuoksi asumismukavuus on huippuluokkaa.
  • Yhtiömuotoisessa talossa on turvallista asua. Erillistalojen oma rauha takaa juuri teidän perheenne oman ja häiriöttömän elämä Voitte rauhassa harrastaa, leikkiä ja nukkua. Omaan pihaan voitte rakentaa oman puutarhan. Mansikoita, porkkanoita, viinimarjoja – mitä haluattekaan?
  • Varaamalla oman kotinne varhaisessa vaiheessa ehditte vaikuttamaan kalusteisiin ja sisustusratkaisuihin. Saatte halutessanne sisustussuunnittelun veloituksetta!

Erillistalo kohteemme ovatkin olleet erittäin kysyttyjä. Voit ilmoittautua meille erillistalojonoon, ilmoitamme seuraavan kohteen alkamisesta heti tonttisuunnittelun valmistuttua.

Tyytyväisiä asiakkaita

Asiakaskokemukset ovat katsottavien videoiden ja luettavien tarinoiden muodossa. Lisäksi olemme koonneet kuvia eri kohteistamme.

Elina ja Toni

Tyrnävä, Oulu

Heli ja Juho

Linnakangas, Kempele

Pinja ja Olli

Hiukkavaara, Oulu

Tiina ja Juha Lepistö

Hiukkavaara, Oulu

Vuotta kokemusta

Myöhästynyttä kohdetta

Tyytyväistä asiakasta

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003719633641
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy 19633641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

6 + 12 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.
Share This