Asiakaskokemuksia

Tälle sivulle olemme koostaneet muutamien asiakkaidemme kokemuksia meistä.

Kokemusvideot

Asiakaskokemukset ovat katsottavien videoiden ja luettavien tarinoiden muodossa. Lisäksi olemme koonneet kuvia eri kohteistamme.

Elina ja Toni

Tyrnävä, Oulu

Heli ja Juho

Linnakangas, Kempele

Pinja ja Olli

Hiukkavaara, Oulu

Tiina ja Juha Lepistö

Hiukkavaara, Oulu

Asiakastarinat

Olemme keränneet tähän asiakkaiden tarinoita vuosien varrelta. Mikäli haluat oman tuoreen tarinasi kuuluville, ota yhteyttä meihin.

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Ostimme talon avaimet käteen toimituksena, sekä autokatoksen / varaston tarviketoimituksena. Saimme heti alusta asti hyvin suunnitteluapua haluamaamme / toivomaamme pohjaratkaisuun. Saimme nopeasti vinkkejä ja ratkaisuvaihtoehtoja toivomiimme muutoksiin. Muutosten hintavaikutukset tulivat nopeasti, saimme hyvin ammattitaitoista palvelua. Hyvin ilahduttavaa koko projektissa oli palvelun sujuvuus. Todella hyvä tavoitettavuus ja ongelmiin reagoiminen läpi projektin. Myös katosta / varastoa rakentaessani sain koko ajan asiantuntija apua ja ohjeita. T&T:n rakentamisen laatu on todella korkeatasoista. Jo ennakkoon saimme vihiä tutuilta hyvästä laadusta, mutta yllätyimme silti siitä vielä itse todetessamme sen. Timpurit olivat todella ammattilaisia, tekivät huppu jälkeä, ja heidän kanssaan oli mukava ja helppo kommunikoida. Antoivat hyviä vinkkejä omaan osuuteen autokatoksessa. Kaikki sujui täysin suunnitelmien mukaan, budjetti pysyi, saimme jopa vähän nipistettyä siitä. Muutama pieni muutos piti tehdä nopeasti, ja ne sujuivat ongelmitta, kustannus vaikutuksia ei juuri muutoksilla tullut. Yhteyden pito on pysynyt hyvänä vielä muuttamisen jälkeenkin. Kokonaisuutena hyvin miellyttävä kokemus. Ensi rakentajalle turvallinen valinta. Suosittelen erittäin lämpimästi. Kerron vieraileville ystäville mielellään T&T:stä. Kestää kovankin vertailun.”

Matias ja Tarja Kelahaara, Tyrnävä

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Rakennustyöt hoidettiin tyylillä, vaikka kohde oli tavallisuudesta poikkeava ja vaativa. Työntekijät reippaita nuoria miehiä, jotka kuuntelivat toiveemme ja tarttuivat rohkeasti haasteellisiin työtehtäviin. Annamme projektille kouluarvosanaksi 9.”

Pitkänen Maija ja Veijo, Ylikiiminki

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Ostimme omakotitalon sekä autotallin Rakennuspalvelu T&T Oy:ltä. Jo suunnitteluvaiheessa saimme asiantuntevaa palvelua ja hyviä ideoita rakentamiseen liittyen Jarilta. Palvelu toimi koko rakennusprojektin aikana ja ongelmatilanteissa saimme neuvoja ja apua nopeasti. Rakennusprojektin aikaiset muutokset onnistuivat joustavasti. Työnjälki rakennuksella on koko ajan ollut moitteetonta ja ammattilaisten tekemää. Budjetti piti ja aikataulussa pysyttiin, muuttamaan pääsimme jopa hieman etuajassa! Muuttamisen jälkeenkin on ollut tarvittaessa matala kynnys ottaa yhteyttä ja kysyä neuvoa. Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä ja suosittelisimme muillekin T&T:tä!”

Rakennuttajat

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme T&T:n urakoitsijaksi. Kokemattomille rakentajille tämä oli hyvä vaihtoehto. Kaikkea pystyi kysymään ja saimme hyvät vastaukset perusteluineen. Talo valmistui nopeasti ja aikataulut pitivät. Timpurit olivat ammattinsa osaavia, heiltä sai hyviä vinkkejä ja he olivat valmiita tekemään myös viime hetken muutoksia. Sisustajan työn jälki oli erinomaista. Mielestämme T&T pitää sen minkä lupaa.”

Tiina ja Antti Nevala, Tyrnävä

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Koko omakotitalon rakennusprojekti hoitui erittäin vaivattomasti ja helposti kaupanteosta talon valmistumiseen saakka. Aikataulu ja kustannukset oli sitä mitä sovittiin. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja työnjälki hyvää. Kaikki takuunaikaiset asiat on hoidettu mallikkaasti. Voin suositella lämpimästi kaikille, jotka suunnittelevat omaa rakennusprojektia.”

Jyri ja Heljä, Oulu

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Rakennuspalvelu T&T toteutti meille omien toiveiden pohjalta suunnitellun omakotitalon omalle tontille. Jo suunnitteluvaiheessa visiot kohtasivat ja saimme juuri sellaisen kodin kuin halusimme. Luottamus heidän tekemiseen ja ammattitaitoon syntyi heti ensimmäisessä suunnittelupalaverissa ja projektin etenemistä olikin hienoa seurata turvallisin mielin. Yhteistyö oli koko projektin ajan mutkatonta ja vuorovaikutus avointa sekä helppoa. Kaikki sujui helposti ja sovitusti. Suosittelen lämpimästi!!”

Jaana Rajander, Tyrnävä

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Alusta loppuun selkeää ja vuorovaikutuksellista yhteistyötä. Eri vaiheista infotiin ja aina sai kiinni rakennuttajan tarpeen mukaan ja kysymyksiin vastailtiin! Rakentamisen aikana timpurit kuuntelivat toiveita ja toimivat asiakkaan parhaaksi, oikein iloisia, mukavia ja ammattitaitoisia timpureita. Sitä saatiin mitä oltiin luvattu ja sovittu. Muuttamisen jälkeen olemme saaneet apua vielä moniin kysymyksiin, jotka eivät periaatteessa kuuluisi rakentajalle. Tästä iso plussa. Hyvin tyytyväinen lopputulokseen!”

Rakentaja, Oulu

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Rakennutimme omakotitalon Tyrnävälle vuonna 2013. Luotettava rakentaja. Reilua toimintaa muutostilanteissa. Tavara oli suunnitelmiin lisättäessä ja poistettaessa saman hintainen ja työn väheneminenkin hyvitettiin. Budjetti ja aikataulu piti erinomaisesti ja sisustukseen vaikuttaminen oli joustavaa. Vuosikorjaukset ja myös alihankkijoiden korjaukset sujuivat mallikkaasti. Voimme suositella!”

Lapsiperhe, Tyrnävä

Omakotitalon laajennus "avaimet käteen"

”Toiminta oli tarjouksen teosta lähtien jämäkkää ja ammattitaitoista. Projekti hoitui aikataulussa ja lopputulemana selkeästi laadukas työnjälki.”

Mäkinen Katri ja Jukka-Tapani, Oulu

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Meille tärkeimmät asiat; aikataulu ja sovitut kustannukset pitivät. Hinta-laatusuhde mielestämme hyvin kohdallaan. Uskallamme suositella.”

Pietiläinen Johanna ja Antti, Oulu

Omakotitalo "sisustusvalmius"

”Homma meni sovitulla tavalla. Rakennuksessa ilmenneet virheet korjattiin välittömästi. Voimme suositella yritystä yksilöllisen kodin rakentajille.”

Luokkanen Henna ja Markus, Oulunsalo

Omakotitalo "säältäsuojaan"

”Olemme tyytyväisiä suunnitteluun ja asiointiin yrityksenne kanssa. Joustavuus ja neuvoteltavuus iso plussa. Talopaketin tavaratoimitukset olivat kuten sovittiin.”

Jokitalo Aila ja Johannes, Muhos

Omakotitalo "sisustusvalmius"

”Rakennukset valmistuivat sovitussa aikataulussa ilman isompia ongelmia. Haluamamme muutokset huomioitiin ja toteutettiin joustavasti.”

Laurila Anu ja Mika, Oulu

Omakotitalo "avaimet käteen"

”Olemme erittäin tyytyväisiä T&T:n tapaan hoitaa talonrakennusurakka. Hankkeen eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen etenivät kaikki asiantuntevasti, joustavasti ja tehokkaasti. Yllätyimme positiivisesti prosessin vaivattomuudesta ja toteutuksen nopeudesta. Projektin aikana tulleet muutostarpeet ja -työt saatiin soviteltua helposti osaksi kokonaispakettia. Työjäljessä ei ole moitittavaa. On ollut erittäin tärkeää, että olemme voineet luottaa rakentajaan, mikä on säästänyt meidät monelta päänsäryltä rakennusprojektin aikana.”

Lohen perhe, Tyrnävä

Kuvagalleria

Tutustu tässä näiden kuvien muodossa jo toteutuneisiin asiakkaiden unelmiin. Voit poimia kuvista ideoita omaan rakennusprojektiin. Innostu ja inspiroidu kuvia katselemalla!

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003719633641
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy 19633641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

9 + 7 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.
Share This