Rakennuspalvelu T&T

”Sen minkä teemme, teemme huolella!”

Rakennuspalvelu T&T Oy on vuonna 2005 perustettu rakennusalan palveluyritys. Rakennamme laadukkaita omakotitaloja ja asunto-osakeyhtiömuotoisia erillistaloja Oulun seudulla. Kerromme tässä yrityksemme tarinan ja toimintaamme ohjaavista arvoista. Haluamme toimia aina rehellisesti arvojemme mukaan.

Yritys

Rakennuspalvelu T&T Oy on perustettu vuonna 2005. Yrityksen perustamispäätös tehtiin saunan lauteilla Tyrnävän peltoaukean laitamilla. Lauteilla istuivat yrityksen perustajajäsenet Jari Taskila (RI) ja Heikki Tölli, kumpikin jo silloin kokeneita rakennusalan timpureita. Molemmat ovat aiemmalta koulutukseltaan sisustuspuuseppiä, näin ollen millin tarkkuus ja puun käsittelyn taito olivat yrityksen DNA:ssa jo syntyessään. Heikki oli kerännyt oppia tekemiseen isänsä kalustefirmassa ja rakennustyömailla. Jari oli touhunnut jo pienenä poikana kotimaatilansa rakennusprojektien kimpussa sekä kulkenut siskonsa miehen mukana rakennustyömailla ensin oppipoikana ja myöhemmin vastuullisena kirvesmiehenä. Tällainen ylisukupolvinen ammattiylpeä ote tekemiseen yhdistettynä Jarin rakennusinsinöörikoulutukseen ovat olleet takaamassa korkean laatukäsitteen ja moraalin syntymistä Rakennuspalvelu T&T Oy:n talojen rakentamiseen.

Vuonna 2009 Heikki päätti luopua osuudestaan yrityksessä ja siirtyi toisen intohimonsa, autojen myynnin, pariin. Jari jatkoi laman ja finanssikriisin keskellä yritystoimintaa vastuullisesti, luottaen siihen, että ihmiset arvostavat tulevaisuudessa yhä enemmän yrityksen tarjoamaa laajaa palvelukokonaisuutta, jossa he saavat aina omiin tarpeisiinsa sopivan talon ja mahdollisen talousrakennuksen juuri sellaisena kuin ovat toivoneet. Tämän strategian pohjalta jalostuikin yritykselle sen toimintaa kuvaava slogan – Taloja Toiveista.

Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Sen vuoksi meillä on omat suomalaiset asentajat. Varmistamme tällä rakentamisen korkean laadun. Saamme rakennustyön dokumentointiin luotettavuutta ja rakennustyön kontrolli säilyy läpi projektin. Lisäksi vuorovaikutus asiakkaan ja yrityksen välillä on luontevaa omalla äidinkielellä. Asiakkaan toiveet välittyvät nopeasti organisaatioon läpi. Ne eivät huku aliurakoitsijaverkostoon, vaan tulevat luonnollisesti huomioiduksi myös työmaalla.

Yrittäjä Jari Taskilalta alettiin kysymään 2015 vuoden jälkeen asunto-osakeyhtiömuotoisia erillistaloja. Koska näillä markkinoilla oli selkeä tarve ja kysyntä T&T Oy:n laatutuotannosta, yrityksessä päätettiin alkaa tarjoamaan asiakkaille myös laadukkaita yhtiömuotoisia erillistaloja. Näin erillistalomarkkinoille saatiin asiakkaiden yksilöllisiä toiveita ja sisustusmieltymyksiä vastaavia korkealaatuisia koteja. Kaikki tähän asti rakennetut erillistalot ovatkin olleet erittäin kysyttyjä ja haluttuja.

Yrityksessä on vahva usko tulevaisuuteen. Toiminta jatkuu edelleen ja yrityksessä on vahva kehittämisen ja tekemisen meininki.

 

Yrityksen arvot

Yrityksen arvot luovat toiminnan perustan ja tuovat vakautta tekemiseen. Olemme kirjanneet arvomme pitkän pohdinnan ja käytännön tekemisen periaatteiden pohjalta. Haluamme esitellä tässä yrityksemme arvot ja haluamme aina toimia niiden mukaan rehellisesti.

Vastuullisuus

Toimimme talon rakentajana, työnantajana ja yrityksenä vastuullisesti. Olemme rakentaneet yli 19 vuotta asiakkaillemme ympäristöystävällisiä puutaloja. Kaikki rakennuskohteemme ovat valmistuneet sovitussa aikataulussa. Vastaamme takuista ja velvoitteistamme. Pidämme yrityksemme taloudesta huolta, jotta voimme toimia vastuullisesti myös huonoina aikoina.

Ammattiylpeys

Olemme rakentaneet kaikki talomme ammattiylpeinä yrityksen alusta asti. Kaikki tekijämme ja yhteistyökumppanimme tietävät, mitä on laadukas rakentaminen. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta korkeasta laadusta. Emme hutiloi työmailla yleisdetaljikansioiden kanssa, vaan kaikki tekeminen ja dokumentit ovat linjassa keskenään. Pidämme rohkeasti kiinni tästä ammattiylpeyden arvostamme.

Luottamus

Haluamme olla ansaitun luottamuksen arvoisia. Tiedämme, että talon ostaminen on elämän suurimpia investointeja.  Sovimme asiakkaan kanssa talonrakennusprojektista tasapuolisina sopijakumppaneina. Pitkä historiamme ja tyytyväiset asiakkaamme ovat merkki siitä, että olemme onnistuneet lunastamaan lupauksemme ja asiakkaidemme luottamuksen. Luottamusta osoittaa myös se, että useat asiakkaat ovat rakennuttaneet meillä muuttuneen elämäntilanteensa jälkeen myös toisen uuden kodin.

Vuorovaikutus

Vuorovaikutusta talorakennusalan toimijoiden kanssa on pidetty joskus haastavana. Olemme tiedostaneet tämän ja uskallammekin sanoa, että tässä asiassa me olemme tällä alalla poikkeus. Asiakkaan kanssa käydään heti alussa läpi koko rakennusprojekti. Meidän asiakkaamme tietävät, mitä he ovat ostamassa. Meiltä ostetaan yhdellä selkeällä sopimuksella. Lisäksi yrityksemme toimii todella ketterästi, jolloin asiakkaan muuttuvaan tarpeeseen pystytään tarvittaessa vastaamaan nopeastikin kesken meneillään olevan projektin. Haluamme työskennellä toisiamme kunnioittaen.

Tyytyväisiä asiakkaita

Asiakaskokemukset ovat katsottavien videoiden ja luettavien tarinoiden muodossa. Lisäksi olemme koonneet kuvia eri kohteistamme.

Elina ja Toni

Tyrnävä, Oulu

Heli ja Juho

Linnakangas, Kempele

Pinja ja Olli

Hiukkavaara, Oulu

Tiina ja Juha Lepistö

Hiukkavaara, Oulu

Vuotta kokemusta

Myöhästynyttä kohdetta

Tyytyväistä asiakasta

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003719633641
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy 19633641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

4 + 9 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.
Share This