Oletko kuullut tuttavaltasi tai lukenut netistä asuntokaupan sudenkuopista? Voit välttyä niiltä ostamalla uuden erillistalon. Me myymme aina pelkästään uusia erillistaloja, joissa on voimassa rakennusliikkeelle kuuluvat lakien ja asetusten mukaiset takuut ja vastuut.

Rakennuspalvelu T&T Oy on aina rakentanut laadukkaasti, koska meillä on töissä ammattiylpeät suomalaiset kirvesmiehet ja sisustajat. Meille on tärkeää, että asiakas voi luottaa oman talon olevan rakennettu laadukkaasti ja huolella.

Viimeistellyn työnjäljen lisäksi panostamme teknisesti toimiviin ratkaisuihin. Esimerkiksi käyttämämme ikkunat ovat suomalaisen puunjalostusteollisuuden kärkituotteita. Energiataloudellisuus otetaan huomioon joka talon suunnittelussa jo hyvin varhain myös rakenneratkaisuissa. Vedottomaan ja miellyttävään asumismukavuuteen vaikuttaa lisäksi talotekniikka ja lämmitys. Olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta talojemme toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Pyrimme suunnittelemaan erillistalokohteet siten, että jokaisessa asunto-osakeyhtiössä on yleensä vähintään 2 vaihtoehtoista pohjaratkaisua. Näin ollen asiakkaalla on mahdollisuus valita itselleen parhaiten sopiva pohjaratkaisu. Esimerkiksi pariskunta voi valita pohjaratkaisun, jossa on yksi ”ylimääräinen” makuuhuone etätyötä varten tai ajoittaisia vieraita varten.

Erillistalosta saa juuri oman näköisen. Mikäli asiakas on varhaisessa vaiheessa ostamassa taloa, he voivat valita itselleen mieluiset sisustus- ja kalustusratkaisut. Lupaamme kaikille asiakkaillemme sisustussuunnittelun veloituksetta. Ammattilaisen kanssa voi valita ja suunnitella juuri oman näköisen sisustuksen. Lopuksi voi sitten todeta, että tämä on juuri sitä mitä me haluamme.

Aika monesti kohteissamme on mahdollista valita kahden auton katos tai oma autotalli. Autotallissa on mahdollista treenata omalla kuntosalilla, korjailla moottoripyörää tai touhuta muita puhdetöitä. Omalla verstaalla pääsee viimeinkin toteuttamaan itseään ja sisäinen Nikkari saa vapautua.

Yhtiömuotoisessa talossa on turvallista asua. Erillistalossa on omakotitalon asujan vapaus, mutta taloyhtiön helppous. Erillistalojen oma rauha takaa perheen oman ja häiriöttömän elämän. Kotona saa lauleskella ja musisoida vapaasti, eikä seinänaapuri tai alakerran asukas koputa pian ovella kesken jääneiden unien vuoksi. Ja omassa saunassa voi nauttia löylyistä urheilusuorituksen tai rankan työpäivän jälkeen.

Omalla suojaisalla pihalla voi nauttia auringosta ystävien kanssa tai yksin. Pihalle voi laittaa mansikkapenkkejä tai marjapensaita ja sisäinen Puutarhuri kiittää. Terassilla voi juoda aamukahvit ja kuunnella lintujen laulua, mikäpä parempi avaus aamuun ja päivään. Itsekin sen laulumiehenä tiedän.

Rakennamme kaikki erillistalokohteemme pelkästään hyville paikoille. Tonttien sijainti on keskeinen, palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Lisäksi pyrimme aina huomioimaan ympäröivän luonnon ja pihan luonnollisen yhteyden. Rakentamamme erillistalot ovat olleet haluttuja ja suosittuja. Olemme myyneet kaikki kohteet mitä olemme rakentaneet. Uuden erillistalokohteemme tullessa myyntiin kannattaakin ollakin nopea, että ehtii varata itselleen uuden kodin.

Tutustu erillistalojen rakentamispalveluun täältä.

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003719633641
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy 19633641
PL 100
80020 Kollektor Scan

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

1 + 9 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.
Share This