asunto Oy Keisarinhovi

Keisarinkurvi 1 B1-B4 , 90450 KEMPELE

75 m2

Tontti: Kempeleen kunnan vuokratontti. Pinta-ala 2750 m²

Valmistuminen: 3/2021

Runkotyöt aloitettu!

Toteutamme Kempeleen Linnakankaalle ainutlaatuisia erillistaloja, jotka varustettu autokatoksella + autopaikalla. Maalämpöratkaisu ja Kempeleen kunnan vuokratontti takaa kohtuullisen edullisen hoitovastikkeen, 210 euroa/kk.

Kodin keskuksena on avara ja valoisa tupakeittiö nykyisen trendin mukaisesti. Puustellin PRO-sarjan kalusteet on varustettu Legrabox -laatikostoilla. Keittiössä on kivasti säilytystilaa ja pöytätasoa. Olohuoneesta käynti koko talon levyiselle terassille, joka on helposti lasitettavissa. Kylpyhuoneessa on wc, sadetinsuihku ja kokolasiseinä. Saunassa on Lumisaunan tyylikkäät tasolauteet ja integroitu Harvian pilarikiuas sekä 16 valokuitua tunnelmaa luomaan. Eteisessä ja makuuhuoneessa on liukuovikaapistot, joissa säilytystilaa riittävästi.

Asunnon vieressä on erillinen autokatos sekä kylmä varasto. Lisäksi katoksen eteen sopii myös toinen auto parkkiin. Huoneistokohtainen ilmanvaihto LTO:lla, taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-TV sekä kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys takaavat miellyttävää asumista.

Huoliteltu piha-alue, jossa nurmea, pensasaitaa, istutuksia sekä asfaltoidut kulkuväylät. Yhtiöllä lisäksi 1 yhteinen leveä autopaikka.

Varaamalla huoneiston ajoissa ehdit vaikuttaa sisustukseen ja kalustukseen. Kohteessa on kevyt ja vaivaton rahoitusratkaisu. Varatessa maksat vain 4000 euron varausmaksun, joka luetaan osaksi kauppahintaa. Lopullinen kauppa tehdään vasta yhtiön ollessa täysin valmis! Koska kohde on yhtiömuotoinen, maksat mahdollista varainsiirtoveroa vain 2% kauppahinnasta.

Kokonaisala muodostuu seuraavasti:

Asuinpinta-ala 69m²+ak/var 6m² =75m²

Velaton myyntihinta A-talot: 184 900 €

Hoitovastike 210 €/kk

 

Huoneistoselitelmä

B1   3h+k+khh+s+var+ak   75m² Varattu!

B2   3h+k+khh+s+var+ak   75m² Varattu!

B3   3h+k+khh+s+var+ak   75m² Varattu!

B4   3h+k+khh+s+var+ak   75m² Varattu!

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu T&T Oulu, Ota yhteyttä.

Myynti ja hallinto
Jari Taskila, toimitusjohtaja, Ri
044 343 7984
jari.taskila(at)rakennuspalvelu.net

Toimisto
Rakennuspalvelu T&T Oy
Kuulammentie 10
91800 Tyrnävä

Laskutusosoite
Verkkolaskuosoitteemme: 003719633641
Verkkolaskuoperaattorimme: 
OpusCapita Solutions Oy E204503

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteella:
Rakennuspalvelu T&T Oy
PL 79152, 00021 Laskutus

Tee hyvä päätös ja ota rohkeasti yhteyttä!

      Kun haluat hankkia uuden talon helpommalla tavalla, ota yhteyttä meihin jo haaveiluvaiheessa. Katsotaan yhdessä teidän toiveisiin ja tarpeisiin, parhaiten sopiva ratkaisu. Näin saat parhaan höydyn osaamisestamme!

Olen kiinnostunut

11 + 9 =

Rakennuspalvelu T&T Oy on suomen vahvimpiin kuuluva yritys Oulussa.